KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uchwały

UCHWAŁY 2018/2019

Uchwała w sprawie wyników i wniosków z nadzoru pedagogicznego za rok szkolny 2018/2019 z dnia 29.08.2019.

Uchwała w sprawie Planu Doskonalenia Zawodowego na rok szkolny 2018/2019 z dn. 03.12.2018 r.

Uchwała w sprawie Rocznego Planu Pracy Przedszkola z dn. 17.09.2018 r.

Uchwała w sprawie Planu Nadzoru Pedagogicznego na rok szkolny 2018/2019 z dn. 17.09.2018 r.

Uchwała w sprawie Planów, Harmonogramów Pracy Przedszkola na rok szkolny 2018/2019 z dn. 31.08.2018 r.


UCHWAŁY 2017/2018

Uchwała w sprawie Wniosków z Nadzoru Pedagogicznego z dn. 30.08.2018 r.

Uchwała w sprawie Komisji Konkursowej na stanowisko dyrektora przedszkola z dn. 29.05.2018 r.

Uchwała w sprawie nowelizacji statutu z dn. 30.11.2017 r.

Uchwała w sprawie Planu Doskonalenia Zawodowego na rok szkolny 2017/2018 z dn. 30.11.2017 r.

Uchwała w sprawie Rocznego Planu Pracy Przedszkola z dn. 15.09.2017 r.

Uchwała w sprawie Planu Nadzoru Pedagogicznego na rok szkolny 2017/2018 z dn. 15.09.2017 r.

Uchwała w sprawie Koncepcji Pracy Przedszkola z dn. 15.09.2017 r.

Uchwała w sprawie Planów Pracy Przedszkola z dn. 31.08.2017 r. 

Uchwała w sprawie Wyników Nadzoru Pedagogicznego z dn. 29.08.2017 r.


UCHWAŁY 2016/2017

Uchwała w sprawie zmian do statutu z dn. 14.09.2016 r.

Uchwała w sprawie Planu Doskonalenia Zawodowego na rok szkolny 2016/2017 z dn. 14.09.2016 r.

Uchwała w sprawie planów i harmonogramów z dn. 14.09.2016 r.

Uchwała w sprawie Rocznego Planu Pracy Przedszkola pt. „Dziecięca ekspresja werbalna” z dn. 14.09.2016 r.

Uchwała w sprawie Planu Nadzoru Pedagogicznego z dn. 14.09.2016 r.


UCHWAŁY 2015/2016

Uchwała w sprawie wykorzystania wyników z ewaluacji wewnętrznej z dn.28.08.2016 r.

Uchwała w sprawie Wewnętrznego Regulaminu Doskonalenia Zawodowego z dn. 16.05.2016 r.

Uchwała w sprawie zmian do statutu z dn. 16.05.2016 r.

Uchwała w sprawie wykorzystania wyników i wniosków z ewaluacji zewnętrznej z dn. 23.02.2016 r.

Uchwała w sprawie Planu Doskonalenia Zawodowego na rok szkolny 2015/2016 z dn. 06.11.2015 r.

Uchwała w sprawie zmian do Regulaminu Rady Pedagogicznej z dn. 06.11.2015 r.

Uchwała w sprawie zmian do statutu z dn. 06.11.2015 r.

Uchwała w sprawie Planu Nadzoru Pedagogicznej na rok szkolny 2015/2016 z dn. 15.09.2015 r.

Uchwała w sprawie Zmodyfikowanej Koncepcji Pracy Przedszkola z dn. 15.09.2015 r.

Uchwała w sprawie zmian do statutu z dn. 03.09.2015 r.

Uchwała w sprawie Planu spacerów, wycieczek, uroczystości, akcji itd. z dn. 03.09.2015 r.

Uchwała w sprawie Planu Pracy Przedszkola z dn. 03.09.2015 r.


Uchwały 2014 / 2015

Uchwała nr 9/2014 z dnia 17 listopada w sprawie planu doskonalenia zawodowego nauczycieli na rok szkolny 2014/2015.

Uchwała nr 8/2014 z dnia 12 września w sprawie planu nadzory pedagogicznego na rok szkolny 2014/2015.

Uchwała nr 7/2014 z dnia 12 września w sprawie planu pracy przedszkola.

Uchwała nr 6/2014 z dnia 28 sierpnia w sprawie planów spacerów i wycieczek oraz harmonogramów współpracy z rodzicami.

Uchwała nr 5/2014 z dnia 28 sierpnia w sprawie koncepcji pracy przedszkola.

Uchwała nr 4/2014 z dnia 9 lipca w sprawie zmian do statutu w PS 26.

Uchwała nr 3/2014 z dnia 9 lipca w sprawie przedszkolnego zestawu programów wychowania Przedszkolnego na rok szkolny 2014/2015.

Uchwała nr 2/2014 z dnia 13 maja w sprawie regulaminu dokształcania nauczycieli.

Uchwała nr 1/2014 z dnia 20 lutego w sprawie zmiany do statutu.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 26 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Iwona Borzędowska
data: 26-11-2019
wytworzył: Iwona Borzędowska
data: 26-11-2019
data: 26-11-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 26-11-2019 - Edycja treści
  • 21-08-2017 - Edycja treści
  • 05-01-2016 - Edycja treści
  • 03-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 02-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0.
  • 16-06-2014 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 757