KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Kompetencje Rady Pedagogicznej określa art. 40 i nast. ustawy z dnia 7 września 1991 roku o systemie oświaty oraz statut przedszkola §11.

Plan pracy w Przedszkolu Samorządowym nr 26

Wykaz nauczycieli zatrudnionych w PS 26

Imię i nazwisko nauczyciela,

stanowisko

Stopień awansu

 

Halina Bębnowicz – nauczyciel katecheta

nauczyciel dyplomowany

Iwona Borzędowska - dyrektor

nauczyciel dyplomowany

Edyta Bukowska – nauczyciel przedszkolny

 

nauczyciel mianowany

Elżbieta Dziuba - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel dyplomowany

Agnieszka Jarocka

nauczyciel stażysta

Aldona Karlińska - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel dyplomowany

Beata Łachman – nauczyciel wspomagający

nauczyciel kontraktowy

Agnieszka Malinowska - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel kontraktowy

Beata Nowak - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel dyplomowany

Anetta Owczarek - nauczyciel wspomagający

nauczyciel kontraktowy

Anna Pawłowska - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel mianowany

Magdalena Plaskura - nauczyciel wspomagający, prowadząca zajęcia rewalidacyjne

nauczyciel kontraktowy

Krystyna Rosińska - nauczyciel przedszkolny

nauczyciel mianowany

Wioleta Skwarkowska - nauczyciel języka angielskiego

nauczyciel kontraktowy

Kompetencje rady pedagogicznej zawarte są w Statucie PS 26 par 12.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 26 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Iwona Borzędowska
data: 29-10-2019
wytworzył: Iwona Borzędowska
data: 29-10-2019
data: 29-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 29-10-2019 - Edycja treści
  • 30-01-2018 - Edycja treści
  • 27-09-2017 - Edycja treści
  • 16-11-2016 - Edycja treści
  • 03-02-2016 - Edycja treści
  • 05-01-2016 - Edycja treści
  • 02-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0.
  • 03-11-2011 - Edycja treści
  • 25-11-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 783